dilluns, 9 de maig del 2011

LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA ELECTORAL DE JNP AL 7SET

Junts pel Nostre Poble va presentar
el seu programa electoral


L’agrupació d’electors JNP va presentar al veïnat de les Coves les seues propostes per millorar el poble de les Coves.
 

El dissabte 7 de maig, a les 20 hores, una impressionant tronada va fer caure litres i litres d’aigua en poc més de mitja hora i inclús se’n va anar la llum. Malgrat la tempesta, centenars de persones van acudir a la pista de la Ravaleta on la candidatura de JNP a estes properes eleccions del 22 de maig va anar desgranant el seu programa electoral.
 

Estos foren el blocs del programa electoral i els candidats que feren l’exposició explicativa:
 
Participació Ciutadana: Héctor.
Educació, Cultura i Serveis Socials, Salut, Política Social i Tercera Edat: Fani, Carmen i Vanessa.
Agricultura, Ramaderia i Patrimoni Rural: Juanjo i Ricardo.
Urbanisme i Indústria: Gustavo i Cèsar.
Comerç i Turisme: Yolanda i Juan.
Joventut, Festes i Esports: Jessica, Sílvia i Fernando.
Medi Ambient, Seguretat Ciutadana i Gestió Municipal: Jacobo.

En síntesi, els majors esforços de JNP en la propera legislatura van a concentrar-se en la creació de llocs de treball, la potenciació del comerç i turisme local, el recolzament a l’agricultura i ramaderia covarxines, la combinació d’oci, cultura i festes comptant amb la participació d’associacions i entitats locals, la millora de les instal·lacions municipals i, en definitiva, augmentar la qualitat de vida de tots els veïns.
 
La presentació del Programa Electoral finalitzà amb paraules del cap de llista de JNP i actual alcalde de les Coves, Jacobo Salvador, manifestant este el compromís d’executar els punt programàtics si compta amb el recolzament del poble de les Coves el proper dia 22. A tal efecte, demanà el vot per a Junts pel Nostre Poble.
 

Finalitzat l’acte i una vegada més, un nombròs grup de dones, fent-se càrrec de les despeses i el treball que això comporta, van presentar tot un ventall de gastronomia covarxina, la qual tots els assitents van poder tastar, assaborir i gaudir.

http://www.el7set.com/content/noticias/?IDPS=5578&IDPF=1