diumenge, 17 d’abril del 2011

CRÒNICA DE LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DE JNP A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL DIA 22 DE MAIG


Quan es fa una crònica és a toro passat, és per a reviure allò que ja s’ha fet, parlar dels preparatius, els encerts, corregir els errors,... i també per a parlar de futur.

Va eixir bé, jo diria que molt bé!, però sóc part interessada, i m’han ensenyat a no tirar-me flors, i encara, a no tirar-ne. Els preparatius venien des del passat l’estiu, no sé ben bé la data, però ha sigut tot un seguit de reunions i de treball, d’intercanvi d’idees, de col·laboracions,... per a poder concloure en aquest primer contacte amb la gent del poble del dia 9 d’abril, per a presentar una excel·lent candidatura a les eleccions municipals del dia 22 de maig.

Abans però d’aquesta data, s’havia repartit per tot el poble un llibret (per cert molt bonic i adequat) on es recordava als covarxins totes aquelles fites aconseguides en aquesta legislatura per l’Ajuntament de les Coves regit per JNP. La veritat és que n’han sigut moltes i molt importants, com ja podeu comprovar al llibret i ho sabeu per experiència pròpia.

Però arribat el gran dia de la presentació, les vespres foren de més moviment de l’esperat, ja que calia revisar tot allò que s’havia de fer, com s’havia de fer i quin missatge volíem transmetre als nostres veïns, recordant-los d’on veníem, per què estàvem allí, què havíem fet i què volíem fer, els nostres reptes tant els passats, els presents com els futurs, la nostra particular manera d’entendre la vida municipal al costat del ciutadà, del veí i les seues preocupacions,... i sobretot fer gal·la del nostre lema “el nostre poble, la nostra responsabilitat”.

I les noves tecnologies ens van fer gaudir amb un vídeo molt emotiu, que a algú li va fer caure alguna llagrimeta, i que ens va fer recordar tot un seguit de successos i imatges, les quals teníem en la ment i que ens les van ficar en el present per a reviure aquells moments passats, però ben presents en la memòria col·lectiva dels covarxins.

I cadascun dels catorze que havien acceptat el repte de representar-se, de ser candidats a les eleccions, volien fer-nos arribar el seu compromís amb els veïns del poble i amb JNP, la seua particular manera de veure i viure les Coves, la seua voluntat de consens, de debat, d’acord i col·laboració per dur la vida municipal endavant els propers quatre anys. Cadascun dels seus parlaments va ser un model de política municipal, que conjuntats podria convertir-se en un programa electoral, d’encertats com van estar.


La nostra llista/candidatura, que és excel·lent, és la següent:

- Jacobo Salvador Serret

- Estefania Montull Rodrigo

- Gustavo Viol Zaragozá

- Yolanda Prats Forés

- Ricardo Ciurana Nos

- Sílvia Villaplana Sifre

- Jessica Serret Llobet

- Juan José Sales Sales

- Carmen Moliner Miralles

- Héctor Ripollés Gascó

- Fernando Sánchez Tena

- Juan Villalonga Ebrí

- Vanessa Guardiola Julve

- César Villalonga Gascó

Ah! I no oblidar el compromís de col·laboració d’un munt de gent, que s’ofereixen a treballar i/o subvencionar a JNP i els seus actes, perquè també creuen que el seu poble és la seua responsabilitat, a tots moltes gràcies.

Com a coses millorables, cal apuntar el so que en algun moment va fallar, cal revisar aquesta qüestió, ah! i encomanar més cadires, si continuem així, (van assistir més de cinc-centes persones) ja que alguna gent es va quedar plantada. La picadeta boníssima!

I de cara al futur no hem de ser autocomplaents perquè el primer acte ens va eixir bé, no ens hem de mirar el melic i riure’ns, ja que “l’enemic polític” no dorm, i té ficada tota la seua maquinària de guerra en peu. Hem de continuar treballant, per a ser capaços d’aplegar a la gent, no només a la nostra gent incondicional, sinó a l’altra gent, a aquella que no ens coneix, que està indecisa, que no sap si anirà a votar, que no veu clara la política de l’adversari, que està incòmoda amb nosaltres,... a tots els hem de fer arribar les nostres propostes, no només en els actes programats de campanya, sinó també a la tenda, al bar, al carrer, al taller,... allí on hi haja debat de política municipal, hem de dir la nostra i explicar la nostra manera d’entendre i treballar per les Coves.

De cara a l’acte de presentació del programa electoral, ànim, esforç, treball, col·laboració,... i que ens responga la gent, i que les nostres fades ens protegisquen com fins ara. Sort!!!