dimarts, 5 de juliol del 2011

SALUTACIÓ DE L'EQUIP DE GOVERN DE JNP A LA WEB DE L'AJUNTAMENT

Després de la confiança que els veïns i veïnes de les Coves ens han atorgat per a quatre anys més, l’equip de Junts pel Nostre Poble vol agrair a tots i a totes el seu recolzament.


Des d’esta web saludem a tots els visitants i esperem que esta plataforma siga una porta oberta a l’Ajuntament. Una de les principals intencions de l’equip de govern és fer que la seua tasca al capdavant de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà siga el més transparent possible per als veïns i veïnes, i pensem que la web municipal és una eina molt bona per este propòsit.

Les noves incorporacions que ha hagut a l’equip de govern aporten il·lusió renovada a l’experiència dels components que ja en formaven part la passada legislatura, la qual cosa reforça les ganes de treballar de tots, en responsabilitat, per al nostre poble. Volem seguir governant per a totes i tots per igual!!!. Som conscients de la situació difícil que estem travessant a tot el món en general i al nostre municipi en particular. Dins de les possibilitats d’este equip de govern, farem tot el possible, i més, per donar-li la volta i eixir de la crisis el més aviat possible.

Continuarem amb la participació ciutadana, ja que creem que els ciutadans i ciutadanes s’han d’implicar cada dia més en la política municipal, per així construir un present i futur millors.

Com ja vam dir la passada legislatura, les portes de l'Ajuntament estan obertes per a tots els covarxins i covarxines, joves, menys joves, vells, xiquetes, xiquets, dones, homes,... per a tots.

Rebeu la nostra cordial salutació.

El Nostre Poble, la Nostra Responsabilitat.

Equip de govern de Junts pel Nostre Poble