divendres, 1 de maig del 2015

LES COVES DE VINROMÀ, POBLE PIONER EN ACCEPTAR LA CRYPTOMONEDA BITCOIN

1r caixer de bitcoins a Castelló.
Les Coves de Vinromà s'ha convertit en la primera localitat de la Comunitat Valenciana en acceptar la cryptomoneda bitcoin. L'alcalde, Jacobo Salvador, i el cofundador de Chip-Chap App, Vicent Nos, van signar el dimecres 29 d'abril, un acord pel qual l'Ajuntament promocionarà el nou sistema de pagament entre les botigues locals. Un total de 10 comerços oferiran a partir de la setmana que ve el nou sistema de pagament alternatiu a través del telèfon mòbil. 
Vicent Nos comentà que a partir d'aquest estiu es començarà a aixecar un parc tecnològic en el qual s'instal·laran empreses dedicades a les noves tecnologies que demanden aquest tipus de serveis. Actualment ja hi ha instal·lats en diferents masies i cases rurals  25 professionals internacionals del sector.
Jacobo Salvador va destacar la importància de recolzar aquest tipus de projectes perquè diversifiquen l'economia en un entorn rural i sumen nous veïns.
Chip-chap va obrir el dijous el primer caixer de bitcoins de Castelló a la Universitat Jaume I i els propers dies muntarà un caixer a les Coves.