dimarts, 3 de juny del 2014

ELS GAMBERROS TORNEN A ACTUAR A LES COVES

El passat dissabte, 31 de maig, alguns gamberros van entrar en la zona coberta de la pista de la Ravaleta, sense permís, i es van dedicar a buidar per tots els racons de la mateixa dos extintors de considerables dimensions, també van trencar la balla de l’exterior, com es pot apreciar en les fotos es van emprar a fons.
A cinc dies per a les Festes de la Joventut 2014, la brigada de manteniment, s’ha ficat ja a netejar el que han embrutat i trencat estos vàndals, que no aprecien, ni estimen el seu poble. 
Els actes vandàlics que han passat al municipi des de l’1 de gener de 2014, fins a dia d’avui (estos últims encara no estan quantificats) pugen 1.450 € (850 € de la nit de Sant Antoni i 600 € de Pasqua), a esta quantitat s’ha de sumar el que ha costat de reparar la "piràmide" per als bous, que alguns van tombar després de la anul·lació de les vaquetes de les Festes 2013, 1.078,97€ més. Diners que ixen de la butxaca de tots els veïns i veïnes.

  La notícia a la premsa:
                                                            Mediterráneo 11-06-14
http://www.lescovesdevinroma.es/ca/content/gamberros-tornen-actuar-pista-ravaleta
En el darrer ple de 29 de maig l'alcade ja informava (minut 11) del que ens han costat els actes de vandalisme durant l'any 2014.