divendres, 2 de març del 2012

PRESENTACIÓ DE MAESTRAT VIU A LES COVES

El saló d'actes de la Caixa Rural de les Coves va acollir el divendres 2 de març de 2012 la presentació de Maestrat Viu, col·lectiu en defensa de la llengua i la cultura valenciana.
L’acte va estar presentat per Pascual Boira i va començar amb la intervenció de Vicent Pitarch, vicepresident de la Fundació Carles Salvador i membre de l’ Institut d’Estudis Catalans; tot seguit va parlar el vicepresident d’Escola Valenciana, Natxo Badenes; i en tercer lloc va prendre la paraula Josep Meseguer, president del col·lectiu Maestrat Viu.
Maestrat Viu és un col·lectiu en defensa de la llengua i la cultura valenciana, que pretén fomentar i defendre el valencià com a instrument de convivència i de vertebració social promovent manifestacions culturals en tots els àmbits, a la vegada que vol afavorir els intercanvis culturals entre tots els pobles veïns del Maestrat i comarques veïnes. Maestrat Viu vol fomentar la difusió d'iniciatives d’àmbit local i cultural per a compartir-les al llarg del territori .