dimarts, 25 d’octubre del 2011

INFORMACIÓ SOBRE LES CONTRIBUCIONS ESPECIALS DE L’ANTIGA CARRETERA

Unes cent persones van acudir el divendres 21 d’octubre, a les set de la vesprada, al Saló d’Actes de la Caixa Rural per a escoltar la informació de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de les Coves al voltant de les contribucions especials de l’antiga carretera.


El PP de les Coves animà els veïns, en el seu moment, a presentar un recurs contra les esmentades contribucions. Sembla ser que, en principi, un jutge els donà la raó. A hores d’ara, l'Ajuntament ha presentat recurs d'apel·lació contra aquesta sentència que anul·laria les contribucions especials aplicades per l'Ajuntament als veïns i veïnes de l'antiga carretera. 
 
L'Equip de Govern de JNP, malgrat aquesta decisió del jutge,  pensa  que aquestes contribucions han estat ben aplicades, i és que, fins ara, este ha estat el procediment habitual (aplicat tant pel PP quan va estar al govern, com pel PSOE). A tal efecte, esgotarà la via judicial, presentant tots els recursos possibles, fins obtindre un pronunciament favorable.

L’agrupació electoral Junts pel Nostre Poble també ha manifestat la intenció de, que si al final del procés la decisió no li és favorable a l'Ajuntament, tornar l'import de la contribució, més els interessos generats, a tots els  veïns i veïnes que van pagar les seues quotes. 

En la reunió informativa també es va comentar que si els veïns i veïnes de la antiga carretera no han de contribuir en el pagament d'unes obres que han estat necessàries, serà l'Ajuntament (i per extensió tots els veïns i veïnes del poble, inclosos els habitants dels masos), els qui s'hauran de fer càrrec del pagament d'aquestes obres.