dissabte, 19 de març del 2011

RESIDUS A LES COVES? NO, GRÀCIES

JNP manifesta la seua preocupació per les intencions del Partit Popular.
L’agrupació d’electors JNP (Junts pel Nostre Poble) expressa la seua preocupació per les paraules de Fabra del dimarts passat a les Coves quan va manifestar que va a “…favorecer el turismo generando más de 500 empleos directos y 1.500 indirectos mediante la creación de un polígono industrial…” Estes paraules les podeu trobar a El 7SET del 15 de març.

Una vegada més, l’expressió “500 puestos de treball i un polígon” torna a eixir al nostre poble. Ja sabem a què es referia la primera vegada i sospitem també què vol dir la segona. En cap moment diu clarament on anirà la ubicació de tal polígon i d’ahí radica la nostra preocupació. Ja que si fa quatre anys les Coves va haver d’alçar-se en lluita per evitar que els Residus Tòxics i Perillosos els clavaren al nostre poble, no seria res d’estranyar que, a hores d’ara, la mateixa gent, estiguera pensant que és un bon moment per tornar a intentar enganyar-nos, si arribara a l’alcaldia el representant popular. La veritat és que alguns veuen en la gestió de residus un negoci segur… i com que és difícil trobar un alcalde que els vulga al seu poble, (llevat del cas de l’alcaldable popular, si arribara a manar) doncs, creiem que açò és una senyal inequívoca per tindre un motiu de temor i preocupació.

Podem frenar este nou disbarat? Evidentment només hi ha una manera, i és demostrant de forma definitiva el nostre rebuig a la instal·lació d’abocadors i plantes de tractament de residus tòxics i perillosos el dia de les eleccions municipals.